Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Μπαίνουν Κατσούλας και Μανιάτης στον συνδυασμό του Καραβίδα ?

Λοιπόν πατριώτες δεν είναι για διακοπές αυτή την εποχή ….σήμερα κάποιο πουλάκι μου ψιθύρισε ότι ο Μιχάλης ο καραβίδας κάνει ανοίγματα σε στελέχη του Ψώνη χθές βράδυ τσουγκρίζανε στην ταβέρνα του μπάρμπα Λάμπρου ο Μανιάτης από το Σκάρμηγκα με τον Μιχάλη τον Καραβίδα .Το ίδιο πουλάκι μου είπε ότι προχθές μιλαγανε ο Καραβίδας και ο Κατσούλας δυό ώρες στο τηλέφωνο !!!

Δήμαρχε άμα σε πούλησαν και αυτοί σε κλαίνε οι ….ρέγγες στο Βλαχόπουλο τα έχεις σπάσει τα μούτρα σου αν χάσεις και τα χωριά ……φύγε νύχτα ..ε ρε γλέντια !!!!

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Η Νύχτα βγάζει Δήμαρχο και η Αυγή …Μητροπολίτη – Λαϊκή παροιμία

Λοιπόν πατριώτες κόβω τις διακοπές μου για να σας πω μια αποκλειστική πληροφορία.

Πω - πω λαυράκι έβγαλα ο …μπίμπ ( το έφαγε η λογοκρισία αυτό )

Τι είδαν τα μπιρμπιλωτά μου μάτια .

Κολλητός του Δημάρχου έτρωγε με άτομο που θέλει να κατέβει στον Δήμο σε ταβέρνα μακριά από τον δήμο.(ολο χαρούλες και τσίν…τσίν ήταν τα ποτήρια ) .Μαζί τους ακόμα δυό άτομα που ….υποτίθεται ότι στηρίζουν τον δήμαρχο και είναι ….υπεράνω υποψίας .Α ρε δήμαρχε σε πουλάνε και οι δικοί σου τώρα αλλά όπως λέει η παροιμία όταν το καράβι βουλιάζει την κοπανάνε πρώτα τα ποντίκια …ε ρε γλέντια θα σε μαδήσουν σαν κοτόπουλο μέχρι τις εκλογές

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Πρώτη μούρη ο Τσορώνης – ο Δικός μας άφαντος

Πρώτη μούρη στα κανάλια και στις εφημερίδες ο δήμαρχος της Χώρας ο Τσορώνης με τις φωτιές στην Μυγδαλίτσα μέχρι και στα Αθηναικά έπαιξε ,και ο δικός μας ο Ψώνης …άφαντος.

Τι έγινε ρε δήμαρχε δεν σε βρήκαν τα κανάλια ή σε γράψανε τι από τα δυό συμβαίνει γιατί εσύ είσαι …όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη !!!

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Γεμίσαμε …Μαιμούδες και μαιμουδιές.

Πατριώτες όλα τα είχαν ακούσει τα αυτάκια μου αλλά αυτό δεν το περίμενα να το ακούσω. Μαϊμού ρούχα ήξερα ,μαϊμού προϊόντα ήξερα μα δεν ήξερα ότι γίνονται …μαϊμού έργα και μαϊμού εργολαβίες. Τι άκουσα από κάποιον που του χρωστάνε λεφτά από τον Δήμο ..

{ υπάρχει καμιά δημόσια αρχή να τα διαβάσει}

Του χρωστάνε κάτι λεφτά από τον δήμο ρωτάει τον δήμαρχο πότε θα τα πάρω, και τι απαντάει ο αθεόφοβος…..περίμενε να βρώ εργολάβο να μου κόψει τιμολόγια για ένα έργο που θα γίνει στα χαρτιά και θα τα πάρεις!!!!!!!!!

Ξυπνάτε πατριωτεςςςςςς αυτοί όπως πάνε θα κόψουν τιμολόγια για να φέρουν θάλασσα στην …Κατσουλόλιμνα

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Αχ Λαμπρόπουλε σε πούλησε…. ο Δήμαρχος.

Γιατί κοκορεύεται ο δήμαρχος στην πλατεία ? μα γιατί πήρε υποσχέσεις για λεφτά από τον Σαμαρά για πολλά έργα . Αν δεν στα δώσει όμως δήμαρχε τι θα κάνεις ? θα λές πάλι ότι είσαι …κολλητός του Λαμπρόπουλου ? Μύλος γίναμε τώρα τίνος ψηφοδέλτια θα μοιράζεις στις εκλογές από σπίτι σε σπίτι του Σαμαρά ή του Λαμπρόπουλου .Όπως τα έχεις μπλέξει δεν σε ξεπλένει ούτε η πηγή του …Ζαρκουμάνου …ε ρε γλέντια !!!

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Νέος συνδυασμός για το δήμο Παπαφλέσσα

Ρε τι ακούνε τα μεγάλα μου αυτιά !! Μια ομάδα Βλαχοπουλαίων –Σκαρμηγκαίων και Κοντογοναίων ετοιμάζουν νέο συνδυασμό για τις δημοτικές του 2010 με επικεφαλής άτομο από την Περιφέρεια του Δήμου με μεγάλη δραστηριότητα στα τοπικά τα τελευταία χρόνια.

Όπως μας έλεγε άνθρωπος (που γνωρίζει ) μέσα στο συνδυασμό θα είναι πολλά άτομα που δεν μένουν στον δήμο αλλά έχουν «όνομα » γερό πίσω τους. Το συνδυασμό μάλιστα θα στηρίξει μία μεγάλη τάση κόμματος εξουσίας, ενώ περιμένουν στήριξη και από μικρότερο κόμμα . Το όνομα του συνδυασμού θα είναι «ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ» για τον δήμο Παπαφλέσσα και τις ανακοινώσεις θα τις κάνουν το φθινόπωρο

Πατριώτες η κίνηση μου φαίνεται σοβαρή λέτε να έχουμε ..γλέντια !!

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ιδρύθηκε νέος Σύλλογος « Η Κατσουλόλιμνα»

Σας κάνουμε γνωστό ότι ιδρύθηκε Πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος Βλαχοπούλου με την επωνυμία «ΚΑΤΣΟΥΛΟΛΙΜΝΑ» το δε καταστατικό του εγκρίθηκε στις 28/5/2009 από το πρωτοδικείο Καλαμάτας.

Σκοπός του νέου συλλόγου είναι όπως προβάλει στο ευρύτερο κοινό τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας και η ανάπτυξη, αξιοποίηση και προστασία της Πολιτιστικής και λαογραφικής κληρονομιάς της περιοχής μας.

Καλούνται όλοι οι Βλαχοπουλαίοι να γίνουν μέλη του νέου συλλόγου και να βοηθήσει ο καθένας μας από όποια θέση μπορεί.

Η πρόεδρος

Αλ. Φράγκου

Καινούργιος παίχτης στις Δημοτικές

Ονόματα δεν λέμε αλλά τον δείχνουμε .Νέος παίχτης εμφανίστηκε στη σειρά για την κούρσα του Δημαρχείου .Να μην σας κρατάω σε αγωνία είναι Βλαχοπουλαίος καθηγητής στην Αθήνα και θα κοντραριστεί με Καραβίδα , Σικαλιά , Σωτηρόπουλο , Γιαννόπουλο και Κατσούλα .. Λοιπόν πατριώτες βλέπουν όλοι ότι τελειώνει ….ο Ψώνης και έπεσαν σαν τα κοράκια να πιάσουν σειρά για την κούρσα

Ααααα ξέχασα Δήμαρχε τα γραφεία στοιχημάτων παίζουν 5προς 1 ότι θα φύγεις νύχτα από το Βλαχόπουλο …Να ποντάρω ? ε ρε γλέντια που θάχουμε

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Κατεβαίνει πάλι ο Σικαλιάς.

Η πληροφορία πατριώτες είναι λίρα εκατο που λέει ο Γεωργίου. Φίλος από το Σκάρμηγκα μου είπε ότι την ημέρα των ευρωεκλογών ήταν εκεί και κοίταζε πως θα φτιάξει τοπικό .Καλά δεν βαρέθηκες ρε Χρήστο να είσαι μια ζωή χαμένοςπάλι θέλεις να φας τα μούτρα σου άσε να κατέβει κανένας άλλος μπας και δούμε …άσπρη μέρα από την μαυρίλα που έχει πλακώσει τον Δήμο !!!

Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο


Περάσανε αδέλφια 50 χρόνια από αυτή την ταινία αλλά και σήμερα όλα είναι ιδια τίποτα δεν έχει αλλάξει .

Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους …ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ !!!

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Γιατί θέλει να είναι πάλι υποψήφιος ο Περικλής Ψώνης .

Πατριώτες άμα έχεις μεγάλο αυτί όλα τα ακούς όλα τα μαθαίνεις .Έχω φρέσκο πράμα σήμερα -γιατί νομίζετε ο δήμαρχος Ψώνης θέλει να είναι πάλι υποψήφιος .ενώ δήλωνε ότι δεν ξανακατεβαίνει . Αντε θα σας το μαρτυρήσω το μυστικό οι φόβοι του είναι ότι αν βγεί κάποιος άλλος δήμαρχος και διατάξει έλεγχο στον δήμο στα χρόνια της δημαρχίας του ΩΧ ΩΧ ΩΧ ….δεν τον ξεπλένει ούτε η …Κατσουλόλιμνα ……ερε γλέντια

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Έγιναν εξετάσεις στο Νερό στο Κατσιμπούρι ?

Κάποια παλιόπαιδα λένε ότι στο νερό από το Κατσιμπούρι δεν έχουν γίνει εξετάσεις και το ρίχνει με το έτσι θέλω ο Δήμαρχος στην Δεξαμενή .

Εχει γούστο να συμβαίνει κάτι τέτοιο θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι …ε ρε γλέντια που θα χουμε…τι γλέντια …πανηγύρι κανονικό

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Αντιπολίτευση δεν υπάρχει είναι γνωστό δεν υπάρχει όμως προϊσταμένη αρχή?

Συνεχίζει η δημοτική αρχή Ψώνη να μην εφαρμόζει βασικά άρθρα του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Υστερα από την μη εφαρμογή του άρθρου 79 ο δήμαρχος δεν εφαρμόζει και το άρθρο 217 που τον υποχρεώνει να λογοδοτήσει σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση την διοίκηση του δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

Αυτή η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου γίνεται μέχρι το τέλος Ιουνίου κάθε χρόνο ( εδώ γελάμε πατριώτες στα 10 τελευταία χρόνια έχετε δει καμιά συνεδρίαση πές τε το να το μάθουμε και εμείς ) και ανακοινώνεται 15 μέρες πρίν.

Αν δεν το κάνει ο δήμαρχος μπορεί να τον …σύρει η αντιπολίτευση αλλά …που υπάρχει αντιπολίτευση θα μου πείτε. Καλά δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να τον καταγγείλει στην Περιφέρεια ή πρέπει να το κάνουμε εμείς εδώ ο δήμαρχος ΔΩΡΙΟΥ ΤΗΝ …ΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ο Δικός μας που είναι αποφασίζω και διατάζω δεν θα την πατήσει >δέκα χρόνια γλεντάει και γράφει τους νόμους στα ….παλιά του τα παπούτσια.

Ε ρε μια καταγγελία στην Περιφέρεια …γλέντια που θα φέρει

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Τελειώνει ο Περικλής Ψώνης από τα Δημοτικά ?

Πω πω έχω φρέσκο πράμα που σαλεύει η πληροφορία μου είναι καραντί ο Δήμαρχος έλεγε σε …..κολλητό του ότι τα βρίσκει σκούρα και δεν μπορεί να κάνει συνδυασμό με απαιτήσεις .Στο Βλαχόπουλο θα πάθει πανωλεθρία αν τον αδειάσουν και τα χωριά ( αυτό δείχνουν μέχρι τώρα τα πράγματα ) τότε είναι χαμένος από χέρι γιατί λοιπόν να πάει μετά από 12 χρόνια δημαρχίας σαν …πρόβατο στην σφαγή ? τι του μένει τότε να πάρει το καπελλάκι του και να φύγει σαν κύριος και να μην έχει μια ήττα στην πλάτη του .

Σταυρόλεξο όμως είναι σε ποιόν θα δώσει το δαχτυλίδι ….λέτε να το πάρει ο Ρουπακιάς ? εδώ ακόμα δεν έχω καλή πληροφόρηση ρε μπάς και το δώσει στην Μαρία την Γραμματέα ? ε ρε γλέντια