Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Αντιπολίτευση δεν υπάρχει είναι γνωστό δεν υπάρχει όμως προϊσταμένη αρχή?

Συνεχίζει η δημοτική αρχή Ψώνη να μην εφαρμόζει βασικά άρθρα του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Υστερα από την μη εφαρμογή του άρθρου 79 ο δήμαρχος δεν εφαρμόζει και το άρθρο 217 που τον υποχρεώνει να λογοδοτήσει σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση την διοίκηση του δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

Αυτή η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου γίνεται μέχρι το τέλος Ιουνίου κάθε χρόνο ( εδώ γελάμε πατριώτες στα 10 τελευταία χρόνια έχετε δει καμιά συνεδρίαση πές τε το να το μάθουμε και εμείς ) και ανακοινώνεται 15 μέρες πρίν.

Αν δεν το κάνει ο δήμαρχος μπορεί να τον …σύρει η αντιπολίτευση αλλά …που υπάρχει αντιπολίτευση θα μου πείτε. Καλά δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να τον καταγγείλει στην Περιφέρεια ή πρέπει να το κάνουμε εμείς εδώ ο δήμαρχος ΔΩΡΙΟΥ ΤΗΝ …ΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ο Δικός μας που είναι αποφασίζω και διατάζω δεν θα την πατήσει >δέκα χρόνια γλεντάει και γράφει τους νόμους στα ….παλιά του τα παπούτσια.

Ε ρε μια καταγγελία στην Περιφέρεια …γλέντια που θα φέρει

Δεν υπάρχουν σχόλια: