Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Μπράβο ρε Τσορώνη τα καταφερες – Ένα πράσινο χωριό θα το κάνεις … μπλέ !

Νάμαστε πάλι παλληκάρια μου στον αγώνα μετά από κάποιους μήνες που είχαμε χαθεί λόγω προσωπικών προβλημάτων . Τέλος καλό όλα καλά που λένε .

Ερχόμαστε τώρα στα δικά μας ο Σκαπέρδας και η παρέα του τελειώνουν όπου νάναι δεν αξίζει πιά ο κόπος να ασχολιομαστε μαζί τους τώρα έχουμε άλλους ..καπετάνιους να ασχοληθούμε .

Πρώτος και καλύτερος ο Αραβής που νομίζει ….τρομάρα του ότι κουμαντάρει το πράσινο χωριό θα τρίβει τα ματια του από τα αποτελέσματα μόνο που δεν θα φάει αυτός μόνο μαύρο αλλά παίρνει στον λαιμό του και τον συμπαθή κατά τα άλλα Τσορώνη ,αντε τώρα με πρωτοπαλλίκαρα τον….. Κούτα τον Γκρά και τον Γιαννόπουλο από το Σκάρμηγκα να πάρεις εκλογές .

Μόνο για να σώσει το τομάρι του νοιάζεται ο Μένης… για αυτό πέταξε έξω τον Κωσταράκη και έφυγε από κοντά του ο Κανάκης και τον Ταχυδρόμο τον Στάθη και την κοπάνησε και η προεδρίνα από το Σκάρμηγκα . Έ ρε γλέντια Φαντάσου να έρθει δεύτερος στον δήμο ο Χρονόπουλος και ο Τσορώνης να μείνει τρίτος θα πέσει το …γελιο της Αρκούδας που λένε πατριωτες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: