Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Πω –Πώ Σφαλιάρα που έφαγαν όλοι …οι σωτήρες του Δήμου

Λοιπόν πατριώτες άργησα να σας γράψω αλλά τόσο καιρό γέλαγα με το στραπάτσο που πάθανε οι …δημαρχοί μας .
Πάμε λοιπόν ο Ψώνης έβαλε μαύρες πλερέζες είχε πιστέψει ο άνθρωπος ότι ο Καραμανλής θα πάρει τις εκλογές και ο Σαμαράς θα πάρει πάλι Υπουργείο ….άσε που τον έφτυσε και ο Λαμπρόπουλος που τον άδειασε για τον Σαμαρά ,ποια πόρτα να κτυπήσει τώρα που οι πρασινοφρουροί τον έχουν βάλει στην …Μαύρη λίστα τελείωσε αυτός όσο γλέντησε –γλέντησε.
Ο Καραβίδας …εκεί να δεις κλάμα νόμισε ότι θα είναι δήμαρχος και ο Παπανδρέου κάνει Καποδίστρια δύο που ναφτουρήσει σε μεγάλο δήμο ούτε η μάνα του δεν θα τον ξέρει που λένε ..πάει και αυτός.
Ο Σικαλιάς νόμισε ότι ήρθε η σειρά του και είχε πάρει φόρα για την δημαρχία…. άσε Χρήστο μην ασχολείσαι άλλο δεν είναι γραφτό σου να γίνεις δήμαρχος δεν κτύπησες τον Ψώνη τόσα χρόνια τώρα θα γίνεις δήμαρχος που να φτουρήσεις σε μεγάλο δήμο?
Ο Γιαννόπουλος από του Σκάρμηγκα ….άλλο ψώνιο αυτός 80 χρονών άνθρωπος και θέλει να γίνει δήμαρχος τι στο διάλο ….ΚΑΠΗ θα γίνει το Δημαρχείο ? τώρα πλησιάζει τους Χωραίτες μπάς και βγεί τουλάχιστον σύμβουλος αν κρατήσει τον δήμο η Χώρα είτανε και κανά δύο άλλοι που θέλανε να βγούνε μπροστά για την δημαρχία αλλά τους κόπηκε η φόρα με τον Καποδίστρια και λουμόσανε στα αυγά τους ούτε μιλάνε ούτε ..λαλάνε . Α ρε Γιωργάκη τι βουή έκανες στα παλικάρια μας πως διάλο θα περάσουμε μια χρονιά τώρα τι θα γράφουμε για τα παλικάρια μας ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: