Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Άστε τώρα για ..κουτρούλια ..

Πω –πω πατριώτες έχει να πέσει πολύ κλάαααμα από τους δημοτικούς άρχοντες σε δήμους σαν τους δικούς μας . Κοκορεύονταν οι Βλαχοδήμαρχοι με τα κρατικά αυτοκίνητα με τα πανηγυράκια με τις παράτες σαν γύφτικα σκεπάρνια . Βολεύανε και τους δικούς τους με τα ψευτοπρογράμματα stage στα δημαρχεία τους ( βλέπετε αυτοί τρώγανε το ψητό και τα κακόμοιρα τα παιδάκια γλύφανε τα κοκαλάκια και τους κάνανε και κωλοτούμπες για τα 400 ευρώ που πέρνανε ) .Μπράβο ρε Ραγκούση είσαι μάγκας τους διάλυσες τα μαγαζάκια που είχαν στήσει με τα δικά μας λεφτά και το είχανε ρίξει στο φαγοπότι χωρίς κανένα έλεγχο .

Αλλά για να γίνει σωστή δουλειά πρίν κατεβάσεις τα ρολά σε αυτά τα μαγαζάκια τράβα και ένα διαχειριστικό έλεγχο εκεί να δείς τι θα βγεί εκεί να δείς φαγοπότι με…. χρυσά κουτάλια τρώγανε τα λαμόγια ..

Τι μαιμού εργολαβίες τι μαιμού τιμολόγια τι μαιμού έργα όσο για τις βενζίνες των αυτοκινήτων που έχουν στους δήμους χαχαχα εκεί να δείς λαβράκια που θα βγάλεις για αυτό σας λέω πατριώτες να …αγιάσει ο άνθρωπος που τα διαλύει τα μαγαζιά άστους να πάνε για κουτρούλια να δούν πως βγαίνει το μεροκάματο όχι να τα τσεπώνουμε με μια υπογραφή ….ε ρε γλέντια ΠΑΣΟΚ και πάλι ΠΑΣΟΚ μόνο για αυτό τον λόγο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: